MENU SLUIT
vr 28.10.2022
+ Popronde Afterparty

Popronde

Popronde is het landelijk reizend muziekfestival dat ieder najaar in de periode van september tot en met november plaatsvindt in een 40-tal steden door het hele land. Gedurende 12 weken vinden er ieder weekend van donderdag t/m zondag Poprondes plaats in de verschillende steden, waar de geprogrammeerde acts die avond/dag optreden bij een twintigtal podia en locaties. De deelnemende locaties zijn cafés, galeries, theatertjes, platenzaken, kerken en clubs in het centrum van een stad. Eén avond in het jaar zijn zij de etalage voor de nieuwe generatie popmuzikanten en is het centrum van de stad het festivalterrein!

Op 28 oktober landt de Popronde weer in Arnhem en dus ook in Luxor Live. We hebben drie acts als onderdeel van het normale programma en vanaf 00:00 uur hebben we zoals altijd weer twee extra acts als onderdeel van de Afterparty van deze editie!

Programma

Katie Koss (21.00 – 21.30)

Voor de van origine Oekraïense Katie Koss (Katja Poltavets) draait het allemaal om zelfontwikkeling en reflectie. Met haar zwoele en vurige jazzpop neemt ze je mee in haar zelfstudie. Ze geeft zich bloot, verwondert zich over haar perspectief en reflecteert over onderwerpen als bewustwording, persoonlijke groei, het lichaam, intimiteit en eigenwaarde.

Sophie van Hasselt (22.00 – 22.30)

Deze indiepop singer-songwriter uit Amsterdam opent de deuren naar een wereld vol dagdromen waar ze figuurlijk haar eigen brein opeet. Van gelaagde stemmen die klinken als innerlijke monologen tot stuiterende baslijnen.

FIEP (23.00 – 23.30)

Van post punky praatzang tot… FIEP indie noemen doet onvoldoende recht aan het vernuft, de fantasie en catchiness van haar songs. Met enkel een aantal demo’s op zak werd ze geselecteerd voor de Amsterdamse Popprijs en bereikte ze de finale. Onlangs verschenen FIEP’s eerste twee singles Nightshop en Daydreaming.

Popronde Afterparty

Jaro (00.00 – 00.45)

Jaro is een jonge muzikale allrounder die met zijn eigenzinnige composities en indringende vocalen een nieuwe impuls geeft aan de elektronica en indie-scene. Deze producer gaat met zijn hybride mix van live en elektronica de wereld veroveren. Hij heeft een duidelijke eigen stijl die in de verte refereert aan acts als Tame Impala, Thom Yorke, Weval en Moderat.

Luc Pustjens (01.15 – 02.00)

Luc Pustjens maakt duistere, immer beukende techno met een hoog melancholisch karakter. Zijn uitgebreide live setup stelt hem in staat om elke set anders te laten klinken. Het publiek wordt meegevoerd en stilstaan is geen optie meer. 14 Maart jongstleden lanceerde Luc zijn eerste Techno EP Better days lie ahead!