MENU SLUIT
do 19.11.2015
Club 3voor12 presents

Raw Flowers + Bootleg Betty

All-girl rootsband Bootleg Betty heeft de afgelopen tijd veel naam gemaakt met de release van hun debuut-ep Left the Barn. Het werd de eerste release op het nieuw opgerichte Kroese Records en het bracht de band met hun frivole koortjes en haar-op-de-tanden-swampers al in een uitverkocht Merleyn en op het Valkhof Festival. Een volwaardig optreden in Arnhem bleef echter nog achterwege, wat zorgt voor een hongerig publiek en een tot op het bot gemotiveerde band die zich zeker wil bewijzen. Laat het een aangename kennismaking zijn!

Hoe anders ligt dat met Raw Flowers uit de Achterhoek.. Als support van Donnerwetter maakte de energieke rockband diepe indruk door de uitverkochte bovenzaal van Luxor Live tot een daverend kookpunt te brengen. Na het afgelopen jaar verschenen titelloze debuutalbum werkt de band nu aan nieuw materiaal waarvan de eerste liedjes al net zo overtuigend klinken als de songs van hun eerste plaat, die in sommige kringen al in korte tijd is uitgegroeid tot een klassieker.

Club 3voor12 Gelderland is hét podium voor talentvolle Gelderse acts. 3voor12 Gelderland geeft hen de mogelijkheid zich voor een groot publiek te presenteren. Deze clubavonden worden georganiseerd i.s.m. diverse poppodia in de provincie. 3Voor12 Gelderland is de lokale afdeling van VPRO’s muziekportal 3voor12 en volgt popmuziek in en uit Gelderland op de voet.