MENU SLUIT
vr 24.02.2023
Support: Sophia Kruithof

Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes gaat weer op tour met een gloednieuwe live-show. Klassiekers worden afgewisseld met nieuw materiaal en ook nog niet uitgebrachte liedjes zullen te horen zijn.

Roxeanne Hazes

Dit jaar is het vijf jaar geleden dat het debuutalbum In Mijn Bloed verscheen. Roxeanne Hazes had daarvoor jarenlang haar vaders muziek gespeeld, maar vond zichzelf opnieuw uit. Haar kwetsbaarheid en eerlijkheid werden beloond met lovende reacties, een hit en een Edison. Het juryrapport sprak destijds over een ‘kwetsbare popdiva die put uit rock, pop, levenslied, R&B en dance.’

Roxeanne werd moeder, presenteerde een tv-programma, bracht enkele losse nummers uit, speelde met haar band door het hele land en werkte hard aan nieuwe muziek. Net als bij haar debuutalbum verwerkte ze haar verleden, angsten en inzichten in haar liedjes. Eerlijker en opener dan ik ooit waarbij ze vooral hoopt dat anderen er kracht, herkenning en ook plezier uit halen. De eerste nieuwe muziek van het aanstaande album verschijnt in het najaar van 2022!

Sophia Kruithof (support)

Omdat Amina door haar rug is gegaan kan ze het voorprogramma deze avond niet voor haar rekening nemen. In Sophia Kruithof, die we nog kennen van haar deelname aan The Voice in 2019, hebben we een uitstekende vervanger! Samen met Arno Krabman (bekend van o.a. Suzan & Freek en Within Temptation) schreef ze al vele liedjes. Uiteenlopend in sound, maar steeds weer datzelfde unieke creatieve van Sophia; een diepe volwassen emotionele laag, pakkende melodie├źn en haar unieke beeldende teksten.