MENU SLUIT
vr 24.02

Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes gaat weer op tour met een gloednieuwe live-show. Klassiekers worden afgewisseld met nieuw materiaal en ook nog niet uitgebrachte liedjes zullen te horen zijn. Momenteel is Roxeanne wekelijks te zien in het programma Beste Zangers!

Roxeanne Hazes

Dit jaar is het vijf jaar geleden dat het debuutalbum In Mijn Bloed verscheen. Roxeanne Hazes had daarvoor jarenlang haar vaders muziek gespeeld, maar vond zichzelf opnieuw uit. Haar kwetsbaarheid en eerlijkheid werden beloond met lovende reacties, een hit en een Edison. Het juryrapport sprak destijds over een ‘kwetsbare popdiva die put uit rock, pop, levenslied, R&B en dance.’

Roxeanne werd moeder, presenteerde een tv-programma, bracht enkele losse nummers uit, speelde met haar band door het hele land en werkte hard aan nieuwe muziek. Net als bij haar debuutalbum verwerkte ze haar verleden, angsten en inzichten in haar liedjes. Eerlijker en opener dan ik ooit waarbij ze vooral hoopt dat anderen er kracht, herkenning en ook plezier uit halen. De eerste nieuwe muziek van het aanstaande album verschijnt in het najaar van 2022!