MENU SLUIT
vr 11.12.2015
Radio 6 Soul & Jazz Talent

Sarah-Jane

“Als de telefoon in huis overging wilde ik op de melodie een liedje maken. Bezoek ging nooit de deur uit zonder mij te horen zingen. In huis werd veel soul, r&b en Surinaamse muziek gedraaid en als kind was ik gefascineerd door de ritmes. Voor elke emotie die ik voelde was er in muziek een oplossing te vinden en steeds meer werd duidelijk: ik ga muziek maken!”

Ze was de verrassing tijdens Eurosonic Noorderslag 2015, de winnares van de Amsterdamse Popprijs 2014 en is NPO Radio 6 Soul & Jazz Talent. Een paar prestaties die zangeres Sarah-Jane al op haar naam heeft. En dit is pas het begin.

In 2008 begon Sarah-Jane’s muzikale avontuur als lid van de band The Xperience. Met deze band was ze door het hele land te zien als zangeres voor o.a. de Nederlandse hiphopformatie Zwart Licht en Jayh.  Ook  trad ze op als achtergrondzangeres voor o.a. Glennis Grace, Sabrina Starke en Rita Marley.

Nederland heeft inmiddels ook via de tv kennis gemaakt met Sarah-Jane. Ze is een graag geziene gast van Matthijs van Nieuwkerk bij De Wereld Draait Door. In januari 2015 trad ze op met haar single ‘Psychedelic Love’ en kort daarna werd ze gevraagd om daar aan tafel aan te schuiven.

2015 is een topjaar voor Sarah-Jane. In juli maakte ze haar debuut op het prestigieuze North Sea Jazz Festival in Rotterdam en haar nieuwe single ‘Letter to The Moon’ is een groot succes. Zorg dat je erbij bent!

Jack Daniel’s en Luxor Live dopen deze vrijdag tot Jack Friday!

Het favoriete whiskey-merk van menig muzikant, brengt een oude traditie naar het Nederlandse uitgaanscircuit. Jack Daniel beloonde zijn medewerkers iedere laatste vrijdag van de maand met een  fles Jack Daniel’s No.7. Een aantal keer per jaar selecteren Luxor Live en Jack Daniel’s een concert van een artiest waarmee de traditie om mensen te belonen op vrijdag, na een week hard werken wordt voortgezet. Korting op je Jack & cola. Meer info vind je HIER.