MENU SLUIT
za 28.01.2023

Secret Cinema + Egbert + Christian Smith

Gem Sessions komt terug naar Luxor Live! Maak je klaar voor een spectaculaire nacht vol tijdloze, authentieke techno van Secret Cinema’s label Gem Records. Tijdens Gem Sessions waan je je in een atmosfeer die voelt als thuiskomen voor techno liefhebbers. Verwacht kleurrijke, dansvloer georiënteerde techno juwelen, voorgeschoteld door o.a. Secret Cinema, Egbert & Christian Smith.

Secret Cinema

Gem’s oprichter Secret Cinema wordt sinds 1990 gezien als één van de grootste techno pioniers die ons land rijk is en bezit nog steeds over evenveel passie en enthousiasme op het podium als in de vroege jaren 90. Nu wordt hij geprezen als een internationaal artiest die de ene headline show na de andere weet te strikken en heeft een aantal van de grootste techno anthems op zijn naam staan, zoals Timeless Altitude en Mary Go Wild. Tijdens de Gem avond in Luxor Live zul je, naast zijn prachtige classic juweeltjes, ook een hoop nieuwe muziek voorbij horen komen.

Egbert Live

De door Secret Cinema ontdekte Egbert is allang geen onbekende meer in de techno scene. Zijn vermogen om aanstekelijke ritmes met opzwepende sferen te combineren zorgen voor indrukwekkende liveshows. Daarbij zorgt de mix van kickdrums met industriële melodische soundscapes voor een mega extase op de dansvloer. Wereldwijd speelt hij zijn warme, energieke “Egbert-sound” in de vetste clubs en op festivals als Awakenings, Loveland, Timewarp en natuurlijk het Arnhemse Free Your Mind Festival.

Christian Smith (SE)

Christian Smith is al meer dan tien jaar gerespecteerd in de techno scene als dj en producer, door middel van zijn kenmerkende groovy techno. Met gigs over de hele wereld in de tofste clubs en grootste festivals werd het hoogtijd dat deze held in Arnhem staat!

Carmen Lisa

Carmen Lisa is een opkomend techno artiest, wie tijdens haar sets melodische met hardere techno mixt waarmee ze altijd probeert positieve energie te verspreiden. Terwijl ze pas aan de start staat van haar carrière, heeft ze nu al shows bij Thuishaven, Loveland en Dockyard op haar naam staan.

Kelder

Het Arnhemse collectief Herz neemt de kelder over met Kenneth Herder, Braverik & Almeida. Verwacht het onverwachte bij Herz’ eigen ‘diamond-in-the-rough’ Kenneth Herder; hij weet nooit welke kant zijn sets opgaan, wees erbij om erachter te komen! Ook Braverik gaat vol energie draaien in de kelder. Zijn stijl wordt gedefinieerd als gecompliceerde housemuziek met een vleugje hiphop, in de mix gegooid met minimalistische grooves. De Braziliaanse dj Almeida draait al jaren mee in de Arnhemse scene. Geïnspireerd door de donkere kanten van housemuziek, is zijn muziekcollectie niet beperkt qua genre en kan zijn set alle kanten op gaan!