MENU SLUIT
za 19.03.2016
Luxor Night Live: tech house

Stofwolk ft. Bram Fidder

Stofwolk is terug in de bovenzaal van Luxor Live met een hele dikke line-up: Bram Fidder, Gauss en Mangø Soundsystem.

Bram Fidder

Bram Fidder is een frisse  jonge dj en producer wiens ster hard rijzende is. Op jonge leeftijd heeft al een indrukwekkende lijst gigs bij gerenommeerde clubs als Studio 80 en festivals al Mysteryland, Welcome To The Future en Awakenings. Daar stond hij naast grote artiesten als Joris Voorn, Dubfire, Nic Fanciulli en 2000 and One. Ook internationaal gezien timmert hij hard aan de weg met optredens in Europa en Azië en dit jaar doet hij een vijf weken lange tour in het Verenigd Koninkrijk. Het moge duidelijk zijn dat we met Bram een uitzonderlijk talent in huis halen.

Mangø Soundsystem

Mangø is een collectief uit de regio Epe wat al zo’n 2 jaar zeer succesvol is in het organiseren van clubavonden. En nu komen ze de bezoekers van Stofwolk trakteren op een DJ set als Mangø Soundsystem. Verwacht deephouse, techhouse, garage en future-house, allemaal met een tropische nasmaak.

Gauss

Gauss is afkomstig uit Arnhem, waar hij niet alleen geboren is maar ook naamsbekendheid als Gijs Gubbels heeft gemaakt. Zo is hij standaard te vinden op de Neon feestjes in Willemeen, opende hij Luxor Night Live met grote namen als Wouter S en Man With No Shadow en staat hij nu naast Bram Fidder op de 3e editie van Stofwolk. Naast het draaien van deep house, house en old skool is Gauss niet vies van organiseren; hij is namelijk mede organisator van de club avond Stofwolk in Luxor Live.

Kaartverkoop gestart

Voor deze avond zijn een beperkt aantal kaarten in de voorverkoop beschikbaar voor €6. Wil je het niet missen? Bestel ze dan direct!