MENU SLUIT
do 13.10.2022
Genre-bending sound van hiphop tot indie en alternatieve pop

The Cool Quest

The Cool Quest gaat op najaarstour! The Cool Quest heeft meer dan 500 (festival)shows, veel airplay en verschillende awards op haar naam. Maar niet alleen binnen, ook buiten Nederland zijn ze een groot succes met tours en shows door heel Europa.

The Cool Quest

The Cool Quest’s muziek kenmerkt zich door de herkenbare soulvolle zang, genre-bending sound en invloeden van hiphop- tot indie- en alternatieve pop. In september 2021 kwam de nieuwe single ‘PARTY ON THE BLOC’ uit, welke airplay kreeg op NPO 3FM, Radio 1 en Radio 10. Daarnaast is The Cool Quest ook huisband geweest van NOS Studio Peking tijdens de Olympische Winterspelen tussen 11 en 15 februari. Na 2 jaar niet getourt te hebben, gaat de band in het najaar van 2022 langs 4 Nederlandse zalen met nieuwe muziek en een gloednieuwe, knallende show!

Dan Mango

Popmuziek waarop gedanst kan worden met een klein vleugje waarheid. Dan Mango, het project van producer, singer-songwriter en multi-instrumentalist Dante van Hasselt, omschrijft liefde, pijn en hoop in een hip jasje. En met Pepijn Rözer op de bas, Siep Slutter op de drums en Mick van der Molen op de gitaar valt de sfeer precies op de plek.