MENU SLUIT
do 20.10.2016

The Great Communicators

De muziek van de Haags-Amsterdamse indierockband The Great Communicators voelt als een fijne rondrit langs de kust met de wind in je haren. Het zestal rondom Arend Dijkstra en Gaia Slotboom schrijft pakkende liedjes die fraai opbloeien dankzij de zalvende samenzang, opzwepende melodieën en oog voor subtiele details.

Beladen gitaarmuziek die tegelijkertijd een soort college rock-achtige nonchalance en levenslustigheid waarborgt die live weer heel erg naar boven komt.  De teksten gaan veelal over de knelpunten binnen de quarter life crisis, volgens Dijkstra een periode waarin “zoveel mogelijkheden voor je voeten geworpen worden dat je uiteindelijk verlamt.”

The Great Communicators brachten onlangs hun eerste full-length LP ‘Lucky Horse’ uit, dat in de Kytopia-studio met producer Simon Akkermans (Bombay, C-Mon & Kypski) is opgenomen. Dit debuutalbam demonstreert precies hetzelfde vernuft voor pakkende, kunstzinnige liedjes waar de band eerder hoge ogen mee gooide.

Support komt van Radio Eliza. Radio Eliza bestaat uit een zestal jonge muzikanten die met catchy hooks en electronische beats een storm van vrolijkheid de zaal in blazen. Een frisse, inventieve band, die zich niet laat beperken door de grenzen van hun genre.

LET OP: i.v.m. de toevoeging van het voorprogramma ‘Radio Eliza’, is de aanvangstijd van dit evenement gewijzigd naar 20:15 uur, de deuren gaan om 20:00 uur open!