MENU SLUIT
zo 05.03.2017
Albumrelease van de beste saxofonist van Arnhem!

Tinez Roots Club

Na een paar jaar stilte is Tinez Roots Club terug met een fantastisch album en zijn ze klaar om de scene te heroveren met hun rauwe en energieke cocktail van dampende rhythm ’n blues, swing en rock ’n roll. Met twee honkende saxen, een heerlijk groovend hammond orgel en broeiende slagpartijen klinken ze zwarter dan de sterkste bak espresso.

 

Line-up:

 

Martijn ‘Tinez’ van Toor

Tenorsax superheld met een vlijmscherp en hartverwarmend geluid. Bandleider en componist van 100% van TRC’s repertoire. Ook bekend van zijn werk met o.a. Little Steve & the Big Beat, CC Jerome, Nikki Hill, Rusty Pinto, Nick Curran.

Evert Hoedt

Specialist van alles wat laag, diep en groots is. Evert is een fantastisch solist.
Hij is met zijn bariton o.a. te horen op werk van rhythm ‘n blues bands als Little Steve & the Big Beat en The Electrophonics.

Rob Geboers

Een van de weinige ter wereld die ‘Het Beest’ hebben getemd; de Hammond B3.
Deze multi-instrumentalist streeft er altijd naar om zijn muziek zowel een menselijk als een ultramodern randje te geven. Dat bewees hij al eerder bij Mrs Hips, Revolvers, Saxotone Groove Mission en zijn eigen Radio Schnauzer Orchestra.

Andreas Robbie Carree

Een van de meest intense en stuwende rhythm ’n blues drummers in Europa. Speelt de groove altijd alsof het zijn laatste is. Bekend van o.a. King Mo, Mr. Boogie Woogie en Slim Robin Band.