MENU SLUIT
do 29.03.2018
Support: Big Hare

Vive La Fête

Danny Mommens en Els Pynoo zijn terug met hun plaat Destination Amour. Het Belgische elektropop duo Vive la Fête zal eind maart het nieuwe album uit brengen en op hetzelfde moment naar Nederland komen voor een show in Luxor Live.

Vive la Fête

Vive la Fête, de naam zegt het al, is een feest op het podium. De Franse elektropop met invloeden uit de New Wave van deze Belgen is over de hele wereld bekend en met name omarmd in de modewereld. Het extravagante duo flirt met thema’s als erotiek en seks en buit hun relatie ook op het podium uit. Live is de act een lust voor het oog met de sensuele Pynoo met haar gewaagde outfits als stralend middelpunt.

Big Hare

Utrechtse Synthpop, experimenteel en extreem dansbaar, psychedelisch en DADA. Sinds de oprichting in 2012 bouwen ze gestaag aan hun illustere undergroundreputatie. Ze brachten de EP Evening Rites en het album Hasyayoga uit en waren in 2016 te zien in de Popronde. Begin 2018 komt een nieuw album uit waarvan je het materiaal kan horen tijdens de Vive la Fete support!

Bezoekers mogen vanavond na afloop van de show van Vive La Fête aansluitend gratis doorlopen naar onze bovenzaal waar de show van het Tsjechische Mydy Rabycad dan net gaat beginnen!

Mydy Rabycad mixt oude swingmuziek met moderne synthpopbeats. Op hun net verschenen album M.Y.D.Y. trekken ze nog iets meer naar de funky synthelectro. Denk maar aan Jamiroquai, Justice of Parov Stelar. Op veel grote Europese festivals waren ze al te zien, in Nederland onder andere op bepalende feestjes als Eurosonic Noorderslag en Lowlands. Lees meer…