MENU SLUIT
vr 14.10.2016
Stay vunzig!

Vunzige Deuntjes

Let op: Vunzige Deuntjes is uitverkocht en er is géén deurverkoop. Naast het net gevist? Haal dan nu vast je kaartje voor de volgende.

Lekkere deuntjes kun je overal wel horen, maar vunzige deuntjes hoor je alleen bij Vunzige Deuntjes! Deze populaire clubnight uit Amsterdam heeft de oversteek naar Arnhem gemaakt en neemt alleen maar smerige beats mee.

Verwacht de beste dancehall, R&B en hiphop uit de nineties en zero’s, maar ook alle nieuwe muziek die daarop is geïnspireerd. Dus of je nu van Drake, Sean Paul of CeCe Peniston houdt: het is tijd om te schudden en te schuren en te dampen en te zweten!

Vunzige Deuntjes

De eerste editie in juni was zo vunzig en vol, dat hadden we nooit durven dromen lieve Vunzigerds. Maar écht! We komen terug en hoe! Dit wordt weer een avondje dansen alsof je de hele avond met de bruid mag zwieren. Schudden zoals Def Rhymz het ooit intendeerde. Schuren alsof glad de enigste optie is. Party met de hoofdletter P, en Vunzig met de hoofdletter V. Zijn jullie ready? Arnhem, let’s get Vunzig!

Grote zaal – Vunzige Deuntjes

Washington
SMP
Jack Jameson
Harvey Al Dante
The Dopest

Hosted by: Claudio

Bovenzaal – Watermeloen

Kid Phunk
Nikky Adriana
Charlie

Kaartverkoop

De kaartverkoop start met een beperkt aantal early birds, dus wees er snel bij!

Early birds: uitverkocht
Normaal: uitverkocht
Deur: er is helaas geen deurverkoop meer mogelijk