MENU SLUIT
za 21.11
Let op: wordt mogelijk verplaatst

Watermeloen Herfstspektakel

Let op: Deze show kan alleen plaatsvinden als de 1,5 maatregel niet langer van kracht is. Bij verplaatsing of annulering bieden wij u de mogelijkheid gekochte tickets te retourneren.

Op zaterdag 21 november toveren we Musis Arnhem om tot een Watermeloen paradijs. Verwacht meerdere stages met de mooiste aankleding, fijnste tunes en gekkigheid. Alles om jou de meest spectaculaire herfstnacht te bezorgen! Zien we jullie daar?

Watermeloen

Op de mainstage in de Parkzaal gaan we Watermeloen all the way! Tijdens een Watermeloen feestje dansen en schuren we op de lekkerste R&B, Hip-Hop en Dancehall tunes van de 90’s, 00’s en nu. Heet krijgen is een garantie, afkoeling zorgen wij voor met een heerlijk Watermeloen ijsje! Durf jij het aan?

La Rumba

De tweede stage wordt verzorgd door onze vriendjes van La Rumba! Zij draaien de fijnste Bachata, Kizomba, Merengue, Reggaeton, Salsa en Latin Hip-Hop. Verwacht een dansvloer omgetoverd tot een tropische bestemming voor losse heupjes.

Randprogrammerig

Karaoke️, spelletjes & veel meer!

Presented by: Luxor Night Live

 


 

Dit evenement is verplaatst van zondag 26 april als direct gevolg van de op 23 maart 2020 door het kabinet aangekondigde verlenging van de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus COVID-19.

Voor de oude datum gekochte tickets blijven geldig, kaartkopers worden hierover per e-mail op de hoogte gebracht en kunnen het aankoopbedrag terug krijgen als ze op de nieuwe datum onverhoopt niet kunnen.

Presented by: Luxor Night Live