MENU SLUIT
za 26.08.2023
Drie stages met de fijnste tunes, sfeer en gekkigheid!

Watermeloen Verjaardagsfestival

Alvast een kluisje reserveren? Dat kan HIER.
Let op! Deuren sluiten om 21.00 uur

Hieperdepiep… HOERA! Watermeloen wordt 7 jaar! Na het grote succes van vorig jaar vieren we dat ook dit jaar samen groots met een superleuk Verjaardagsfestival!

Een echte lucky number 7, want voor de allerlaatste keer vindt dit spektakel plaats bij De Melkfabriek in Arnhem. Drie stages met de fijnste tunes, sfeer en gekkigheid die je van ze gewend bent. Kom je ook op ons feestje?

De main area staat uiteraard volledig in het teken van Watermeloen, de rest blijft nog even een verrassing.

Flessenloods

Op de mainstage gaan we all the way Watermeloen. Tijdens een Watermeloen feestje dansen en schuren we op de lekkerste r&b, hip-hop, guilty pleasures en hitjes van toen en nu. Heet krijgen is een garantie, afkoeling zorgen wij voor met een heerlijk Watermeloen ijsje! Durf jij het aan?

De Vulhal (hosted by: Backyard)

Maak je borst maar nat en heupjes los, want het lekkerste afro feestje van Arnhem zal ons de hele dag trakteren op good vibes, good energy en de fijnste afro, dancehall & amapiano hitjes!

Ketelhuis

Dans en zing je suf op één van de 3 kanalen met de lekkerste afro/hiphop/r&b, de foutste hitjes & guilty pleasures. Stille Nacht staat voor je klaar om Het Ketelhuis om te toveren tot een heus Silent Disco paradijs! 🤩🎧

3 kanalen = 3x feest!

Extra

Foodtrucks 🍔
Karaoke 🎤
Spelletjes 🎲
& veel meer!

Info

Leeftijd: 18+
Locatie: De Melkfabriek, Nieuwe Kade 1, 6827 AA Arnhem
Tijd: 15:00 – 00:00 uur