MENU SLUIT
wo 03.03

Wilson & Wakeman

Let op: Deze show kan alleen plaatsvinden als de 1,5 maatregel niet langer van kracht is. Bij verplaatsing of annulering bieden wij u de mogelijkheid gekochte tickets te retourneren.

Damian Wilson en Adam Wakeman brachten begin 2019 hun album Stripped uit waarop ze hun onstage-chemie hebben kunnen vangen. Het duo werkte samen met zo’n beetje de hele muziekwereld. Tijdens hun shows spelen Wilson en Wakeman nummers van hun individuele back catalogues, songs van muzikanten waarmee zij hebben gewerkt en nummers van hun gezamenlijke albums. Uiteraard ontbreken ook herinneringen en verhalen over hun leven ‘on the road’ niet.

Damian Wilson

Damian Wilson’s veelzijdigheid is vrij zeldzaam in de rockwereld; sinds hij debuteerde met de progrockband Landmarq in 1992, heeft Damian er min of meer twee parallelle carrières op nagehouden. In de (progressieve) rockmuziek is hij al jaren een constante factor; als zanger bij Threshold, Ayreon, Rick Wakeman en vele andere projecten. Solo bracht hij inmiddels vijf albums uit.

Adam Wakeman

Adam Wakeman is vooral bekend als toetsenist van Ozzy Osbourne en Black Sabbath, maar ook als zoon van Yes-toetsenist Rick Wakeman waarmee hij negen albums uitbracht. Daarnaast bracht hij vier solo albums uit. Deze klassiek geschoolde pianist, laat zich niet beperken tot genre of muziekstijlen, Adam’s muziek gaat van klassiek tot rock en verder. Naast zijn bands Black Sabbath en Ozzy tourde hij ook intensief met Travis, Annie Lennox, Will Young, Slash, 10CC en vele anderen.


 

Dit evenement is verplaatst ivm maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus COVID-19.

Voor de oude datum gekochte tickets blijven geldig, kaartkopers zijn hierover per e-mail op de hoogte gebracht en n het aankoopbedrag terug krijgen als ze op de nieuwe datum onverhoopt niet kunnen.