MENU SLUIT
vr 17.03.2017
Support Tim Easton

American Aquarium

American Aquarium bestaat uit vijf muzikanten uit North Carolina. Hun fraaie altcountry, die het midden houdt tussen Bruce Springsteen, The Jayhawks en Ryan Adams Whiskeytown, is doorspekt met huilende pedalsteel gitaren. De muziek, de stem en ook de teksten van frontman BJ Barham klinken gerijpt en zeker niet als die van de standaard twintigers. Hun vorige, in Muscle Shoals opgenomen, album Burn.Flicker.Die zorgde al voor de erkenning in de juiste scene. Het nieuwe album ‘Wolves’ gaat een stap verder en is een aanrader voor iedere liefhebber van opwindende plattelandsromantiek.

Tim Easton

Support komt van Tim Easton. Geboren op steenworp afstand van de Niagara rivier in Upstate New York en opgegroeid in Akron, Ohio, kreeg hij Amerikaanse Folk en Rock & Roll middels de platencollectie van zijn broeders en zusters met de paplepel ingegoten. Easton heeft tevens zeven jaar als straatmuzikant door Europa getrokken, de ervaringen die hij in die tijd heeft opgedaan hebben hem een omvangrijke catalogus van eigen werk opgeleverd.

Let op: deze show vind je terug in onze americana actie waarbij je naar vier fantastische concerten kan voor maar 25 euro!

09-03 Courtney Marie Andrews
17-03 American Aquarium + Tim Easton
23-04 Baptiste W. Hamon
12-05 Anna Tivel & Jeffrey Martin

De combitickets vind je HIER