MENU SLUIT
do 09.03.2017
Support: Rivers

Kroese Presents: Courtney Marie Andrews

Eens in de zoveel tijd tipt platenzaak Kroese een artiest die we allemaal zouden moeten zien.

Courtney Marie Andrews

Op haar zestiende verliet singer-songwriter Courtney Marie Andrews haar thuis in Arizona voor haar eerste grote tour. Hoewel ze meer dan tien jaar achtergrondzangeres geweest bij artiesten als Jimmy Eat World en Damien Jurado is ze nooit gestopt met het schrijven van haar eigen materiaal. In 2011 bracht ze het album On My Page uit dat werd opgepikt door artiesten als Milow en Ryan Adams die ze sindsdien tot haar bewonderaars mag rekenen. Milow naam haar mee als gitariste en zangeres op zijn eigen tour. In Belgiƫ kreeg Courtney heimwee naar Amerika en haar familie en schreef ze het eerste materiaal voor haar album Honest Life dat 20 januari 2017 is verschenen op het befaamde americana en alt-country record label Loose dat ook Sturgill Simpson en The Handsome Family vertegenwoordigd in Europa.

Voor het optreden in Luxor Live neemt Courtney een pedal steel gitarist mee.

Rivers

Of ze nu gaan over liefde, over reizen, heimwee hebben of opgroeien in een dorp, Annika IJdo wil liedjes maken die mensen meteen meebeleven. Ze maakt muziek onder de naam Rivers en verzorgt deze avond het voorprogramma. Invloeden van country, folk en bluegrass hoor je terug in de muziek. Pakkende popliedjes, melancholisch en recht uit het hart gezongen. Soms ingetogen, soms opzwepend en altijd teruggrijpend naar de sound van het zuiden van Amerika zorgt de band op het podium voor een ultieme, meeslepende ervaring.

 

 

Let op: deze show vind je terug in onze americana actie waarbij je naar vier fantastische concerten kan voor maar 25 euro!

09-03 Courtney Marie Andrews
17-03 American Aquarium + Tim Easton
23-04 Baptiste W. Hamon
12-05 Anna Tivel & Jeffrey Martin

De combitickets vind je HIER