MENU SLUIT
vr 12.05.2017
Portland singer-songwriter Double Bill

Anna Tivel & Jeffrey Martin

Jeffrey Martin komt net als Anna Tivel uit Portland. En ze kennen elkaar dan ook goed. De twee werkten regelmatig samen, en verkeren in dezelfde lokale muziekscene. Samen komen ze nu voor een dubbeloptreden naar Luxor Live!

Jeffrey Martin

Jeffrey Martin is een talentvolle singer/songwriter, die sterk is beïnvloed door Bob Dylan, Neil Young en Jackson Browne. Zijn teksten zijn ijzersterk, zijn stijl is authentiek en rauw en vooral live is hij op zijn best. Indie-folk van het allerhoogste niveau, luister maar naar eens naar zijn album Dogs In The Daylight, een plaat die echt een paar pareltjes bevat.

Anna Tivel

Anna Tivel schrijft folkliedjes en vertelt daarin verhalen over het leven in een wereld van natuurlijke wonderen. Met een prachtige stem, zacht gitaarspel en hier en daar wat onverwachte geluiden. Lyrisch, aandoenlijk en vooral ongelofelijk puur. Haar derde album ‘Heroes Waking Up’ is net uit.

 

Let op: deze show vind je terug in onze americana actie waarbij je naar vier fantastische concerten kan voor maar 25 euro!

09-03 Courtney Marie Andrews
17-03 American Aquarium + Tim Easton
23-04 Baptiste W. Hamon
12-05 Anna Tivel & Jeffrey Martin

De combitickets vind je HIER