MENU SLUIT
vr 03.09.2021
Show ronde #1

Arnhemse Uitnacht in de Melkfabriek

Deze show gaat door als 1,5m zitconcert, hiervoor is geen test-/vaccinatiebewijs benodigd. U dient wel een (gratis) ticket te bestellen, aangezien er een maximum capaciteit aan deze activiteit verbonden is.

> Dit is show 1

Op vrijdag 3 september 2021 vindt de 4e editie van de Arnhemse Uitnacht plaats. Op verschillende locaties in de stad kan het publiek beleven wat Arnhem te bieden heeft op het gebied van kunst, cultuur en uitgaan. Voorstellingen, optredens, rondleidingen, exposities, workshops, lezingen en andere ontmoetingen. Het evenement vindt de hele avond en nacht plaats in de binnenstad en is overal gratis toegankelijk. En voor het eerst dit jaar ook in de Melkfabriek!

Van de binnenplaats, naar de flessenloods tot aan de vulhal; tijdens de Arnhemse Uitnacht worden op verschillende plekken in de iconische Melkfabriek intieme muzikale settings gecreëerd. In samenwerking met PLANK Arnhem en Luxor Live is er in de Melkfabriek een spannend programma met een divers lokaal muziekaanbod samengesteld.

PLANK Arnhem

PLANK Arnhem is het popplatform van Arnhem en zet zich breed in voor zichtbaarheid, ontmoeting en artistieke ontwikkeling voor én binnen alle popmuziekgenres en -scenes. Naast kennis/netwerkmeetings als Plankgas, het wekelijkse muziekmagazine de Alles Arnhem Meeting op Arnhem Live, host PLANK ook met regelmaat podia tijdens muziekevents, waarbij het programma vanzelfsprekend uit lokale acts bestaat.

Tijdens het muzikale festijn in de Melkfabriek, zullen de volgende geweldige acts in twee rondes een optreden geven:

Atlanta

Gitarist Pieter Holkenborg, drummer Bob Hogenelst en basgitarist Sebas van Olst uiten hun gedeelde liefde voor 60’s psychedelic rock, 70’s free form jazz, 80’s punkrock en hedendaagse experimentele bands in hun spontaan geïmproviseerde muziekstukken.

Alida

Minimum input, maximum impact. Alida’s dromerige indiefolk is klein en intiem. In deze stilte probeert ze te vinden wat onder de oppervlakte ligt. Met haar gitaar bezingt de Arnhemse Anne Weggeman haar gedachtes in kleine liedjes.

Christopher Walkman

Christopher Walkman maakt gevoelige folksongs in de rammelende slackerstijl. Met zijn luchtige gitaartokkels, ontwapenende teksten en dromerige, ongeschoolde stem zet de Arnhemmer samen met Mischa Hager een innemende set neer die bestaat uit eerlijke en melancholische liedjes.

Lola Peters

De 20-jarige zangeres uit Arnhem heeft een achtergrond in de jazz, en vliegt met haar muziek van neo-soul via elektronische pop terug naar de jazz. Op haar 18e bracht ze haar eerste single ‘White Noise’ uit, en in 2020 was zij één van de finalisten voor de Gelderse Ambassadeur van de Vrijheid. Samen met gitarist/producer Gerrit van Balen laat Lola tijdens de Uitnacht haar elektronische popkant horen.

De entree voor dit event is gratis.
Het complete programma van de Arnhemse Uitnacht kan je vinden op www.arnhemseuitnacht.nl