MENU SLUIT
do 19.11.2020
wordt verplaatst

Broken Brass

Let op: Deze show kan alleen plaatsvinden als de 1,5 maatregel niet langer van kracht is. Bij verplaatsing of annulering bieden wij u de mogelijkheid gekochte tickets te retourneren.

Broken Brass is next level brass! Energiek en explosief. Het 9-koppige ensemble mixt de aanstekelijke brass sound met de flow van hiphop, de drive van electro-punk en de energie van rock ā€˜nā€™ roll!

Broken Brass

Op hun nieuwe tour presenteert Broken Brass de Nieuw-Zeelandse zanger en trombonist Isaac McCluskey, bekend van Knars(etand) en Roots Rising. Op het podium zal zijn rock ’n roll mentaliteit het randje van het Broken Brass Ensemble een stuk scherper maken en gaan we zeker nieuwe nummers horen. Guitars go to 10, horns go to 11: Broken Brass blaast iedereen omver!


Dit evenement is verplaatst van vrijdag 10 april naar donderdag 19 november als direct gevolg van de op 12 maart 2020 door het kabinet aangekondigde maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus COVID-19.

Voor de oude datum gekochte tickets blijven geldig, kaartkopers zijn hierover per e-mail op de hoogte gebracht en n het aankoopbedrag terug krijgen als ze op de nieuwe datum onverhoopt niet kunnen.