MENU SLUIT
wo 03.05.2017
Support Giles Robson

Joanne Shaw Taylor

Joanne Shaw Taylor is een fenomeen. De dertigjarige Britse bluesgitariste bracht eind 2016 haar zesde album uit, is al een superster in eigen land en werkte samen met niemand minder dan Joe Bonamassa.

 

Zowel het album als haar Europese tour gaan onder de noemer ‘Wild’, en dat dekt de lading aardig. Naast waanzinnige gitaarskills bezit Taylor namelijk ook over een indrukwekkende, rauwe stem waarmee ze muzikaal gezien twee wapens heeft waarmee ze haar publiek omverblaast en haar collega’s ver achter zich laat. Of, zoals Joe Bonamassa over haar zei: “Killer licks, soaring solos and heart-wrenching vocals”.

Giles Robson

Eens in de zoveel tijd verschijnt er een album dat een nieuwe impuls geeft aan het gevoel en de spirit van de klassieke bedrock blues. Een album dat herinneringen oproept aan artiesten als The Fabulous Thunderbirds, The Red Devils, Little Walter en Muddy Waters. For Those Who Need The Blues van Giles Robson is zo’n album. Giles Robson, de voormalig voorman van The Dirty Aces, wordt door gerenommeerde bespelers als Sugar Blue en Paul Jones gezien als een van de allerbeste blues harmonicaspelers ter wereld. Op For Those Who Need The Blues keert hij terug naar het klassieke geluid van de elektrische, door mondharmonica voortgestuwde urban blues.

Let op: deze show vind je terug in onze Blues bundel waarbij je naar vier fantastische concerten kan voor maar 35 euro!
12-04 Dana Fuchs
21-04 Arnhemse Blues Night IV
03-05 Joanne Shaw Taylor
26-05 King of the World

De combitickets vind je HIER