MENU SLUIT
vr 07.02.2020
Album release

Okesweer

Okesweer is een Arnhemse band die Nederlandstalige pop- en rockliedjes speelt en op deze avond hun debuutalbum getiteld Mannen van het bedreigde Soort zal presenteren. De rode draad in de liedjes van de band zijn de thema’s van de hedendaagse eind dertiger, begin veertiger; kortom liedjes die dicht tegen het echte leven van de bandleden aanschurken.

Okesweer

Okesweer kan je kennen als coverband, maar meerdere van hun eigen songs waren al te horen op diverse radiostations. Het nummer Dichtbij reikte dit jaar tot plek 10 in de Gelderse top 100 allertijden zoals uitgezonden door Omroep Gelderland. Voor het nieuwe album heeft de band hulp ingeroepen van producer Peter Vincent die eerder albums voor bands als Doe Maar en Bløf produceerde.

Okesweer bestaat uit de leden: Fabian Bovenlander (zang), Stef Visser (gitaar), Richard Vleeming (toetsen), René Giesbertz (basgitaar) en Joost de Boer (drums).

de Reisgenoot

Support bij de show van Okesweer komt van de Reisgenoot. Singer-songwriter Maarten van Veen speelt gitaar en bezingt de wereld. De Reisgenoot is poëtisch én begrijpelijk. Noem hem gerust een hopeloze romanticus of een naïeve wereldverbeteraar. Daar heeft de wereld er toch te weinig van.