MENU SLUIT
zo 10.07.2016
Met deze zondag The Hillbilly Moon Explosion, Electric Company & Lazy!

Park Open @ de Ronde Weide

Park Open is al meer dan 25 jaar één groot zomers feestje. Dertien zondagen lang een gratis toegankelijk, zomers openluchtconcert op de Ronde Weide in het Arnhemse Park Sonsbeek. Van 14.00 – 18.00 uur kan je luisteren naar verassende en diverse muziek, heerlijk eten en drinken en op je kleedje chillen in het gras!

Programma 10 juli: The Hillbilly Moon Explosion, Electric Company & Lazy

The Hillbilly Moon Explosion is een gevestigde waarde in de Europese rockabilly scene. Officieel een band uit Zürich, al noemen ze zichzelf liever pan-Europees. Daar is wel iets voor te zeggen: de band bestaat namelijk uit de Italiaans/Zwitserse zangeres Emanuela Hutter, Oliver Baroni (zang/bas) en Duncan James (gitaar) komen uit Engeland, en Luke ‘The Puke’ Weyermann (drums) is een Zwitser. Hun goede live-reputatie leverde hen een uitnodiging voor deelname aan het Eurovisie songfestival op, die wijselijk werd afgewezen. In plaats daarvan nam de band de plaat “Damn Right Honey” op, waarmee ze sindsdien door heel Europa hoge ogen gooien.

Electric Company staat deze zondag als support op het podium. Zij zijn een indierockquintet geinspireerd door de volle sound en aanstekelijke melodie van Bruce Springsteen. Ze combineren de charme van Britse liefdesliedjes met de drive van Amerikaanse road songs.

In samenwerking met Kunstbedrijf Arnhem programmeert Park Open Lazy Friday en Unwind als voorprogramma. Deze Arnhemse talentjes krijgen dankzij deze mooie samenwerking een kans op het grote podium van de Ronde Weide. Wij gaan er vanuit dat jullie ze van harte welkom heten!

Jullie moeten de hele dag kunnen genieten van toffe muziek. Daarom draait DJ Tin Wish wat leuke plaatjes tussen de bandjes door! Deejay Tin Wish Tin is al een decennia lang een begrip in de ska scene in Europa. Zijn grote liefde ska/rocksteady heeft hij al laten horen in bijna alle zalen in Nederland. Ook festivals als Lowlands en Zwarte Cross staan in zijn lijst. De collectie van Tin Wish Tin is gaandeweg de jaren uitgebreid met soul, jazz en rhythm & blues. Als dat niet dansen wordt!

Programma overige zondagen:
17.07 Verse Ital, Rapha Pico & e.a.
24.07 Thijs Boontjes, Krankland & The Hubschrauber
31.07 De Nachtdienst, Altijd Onderweg & Oostcoast
07.08 Gemma Ray, Belle of Louisville & Sinner and the Songfighter
14.08 Bohemian Betyars, Resistanzen2 & Mizrakh
21.08 Andy Frasco, Stadt & Eva Almagor
28.08 Zitakula, Thaiti & Tightropes

Kijk voor meer informatie op de website van Park Open.

Bereikbaarheid:
Park Open wordt georganiseerd midden in het prachtige Park Sonsbeek nabij het centrum van Arnhem. Zowel vanaf het centraal station als vanaf de winkels in Klarendal en de binnenstad is het goed te lopen en te fietsen. Dat is dan ook de belangrijkste tip; kom niet met de auto. De bus stopt trouwens ook om de hoek, kijk voor de juiste tijden op 9292.nl.