MENU SLUIT
vr 17.04
Rotterdamse R&B sensatie!

Re-Play

Dit evenement is opgeschort als direct gevolg van de op 23 maart 2020 door het kabinet aangekondigde extra verlening van de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus COVID-19.

Kaartkopers worden hierover per e-mail op de hoogte gebracht. Wij zijn momenteel in overleg met alle betrokken partijen of dit evenement kan worden verplaatst of definitief wordt afgelast. In beide gevallen is het mogelijk om uw geld terug te krijgen.

Wij vragen om uw begrip voor de impact op de organisatie die de huidige situatie met zich meebrengt. Zodra er nieuwe info beschikbaar is wordt deze hier geplaatst en naar kaartkopers per e-mail gecommuniceerd.


 

De Rotterdamse R&B groep Re-Play komt naar Luxor Live! Dat wordt meezingen geblazen op hun nieuwste single ‘Mama’ en grote hits als ‘Never Nooit Meer’ en ‘Ala Day’!

Re-Play

De populaire R&B groep Re-Play werd in 1994 in Rotterdam opgericht door Alwin Burke, Henk Waarde, Samuel de Wit en Mark Dakriet. De groep begon met enkel Engelstalig repertoire, maar schakelde al gauw over op Nederlandstalige muziek: en met succes! Eind 1996 bracht Re-Play hun eerste single ‘Ik denk aan jou’ uit. De opvolger uit 1998, ‘Kijk om je heen’, verscheen in de Top 40. Datzelfde jaar scoorden ze een top 10-hit met de single ‘Ala day’ en verscheen het debuutalbum ‘Re-Play’. De groep ontving meermaals het TMF Award voor beste Nederlandse R&B-groep. In 1999 ging de groep een samenwerking aan met Gordon, wat hun grootste hit ‘Never nooit meer’ opleverde. In 2002 kwam het succesvolle duetalbum ‘Gordon & Re-Play’ uit. Mark Dakriet verliet in 2003 de groep voor een solocarrière, maar keerde in 2015 weer terug. Nu treedt de R&B sensatie weer op in originele formatie en zijn de eerste nieuwe singles ‘Er Is Geen Ander’ en ‘Mama’ al weer een feit!