MENU SLUIT
zo 21.11
Rotterdamse R&B sensatie!

Re-Play

Let op: Deze show kan alleen plaatsvinden als de 1,5 maatregel niet langer van kracht is. Bij verplaatsing of annulering bieden wij u de mogelijkheid gekochte tickets te retourneren.

De Rotterdamse R&B groep Re-Play komt naar Luxor Live! Dat wordt meezingen geblazen op hun nieuwste single ‘Mama’ en grote hits als ‘Never Nooit Meer’ en ‘Ala Day’!

Re-Play

De populaire R&B groep Re-Play werd in 1994 in Rotterdam opgericht door Alwin Burke, Henk Waarde, Samuel de Wit en Mark Dakriet. De groep begon met enkel Engelstalig repertoire, maar schakelde al gauw over op Nederlandstalige muziek: en met succes! Eind 1996 bracht Re-Play hun eerste single ‘Ik denk aan jou’ uit. De opvolger uit 1998, ‘Kijk om je heen’, verscheen in de Top 40. Datzelfde jaar scoorden ze een top 10-hit met de single ‘Ala day’ en verscheen het debuutalbum ‘Re-Play’. De groep ontving meermaals het TMF Award voor beste Nederlandse R&B-groep. In 1999 ging de groep een samenwerking aan met Gordon, wat hun grootste hit ‘Never nooit meer’ opleverde. In 2002 kwam het succesvolle duetalbum ‘Gordon & Re-Play’ uit. Mark Dakriet verliet in 2003 de groep voor een solocarrière, maar keerde in 2015 weer terug. Nu treedt de R&B sensatie weer op in originele formatie en zijn de eerste nieuwe singles ‘Er Is Geen Ander’ en ‘Mama’ al weer een feit!


Verplaatste show

Dit evenement is verplaatst van 26 februari als gevolg van de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus COVID-19. Kaartkopers zijn hierover ingelicht op het e-mail adres waarmee de tickets zijn aangeschaft. Wel tickets maar geen mail? Check uw spambox.