MENU SLUIT
do 16.11.2017
Zachte Nachten: Nieuwe Maan

Stephanie Struijk

In samenwerking met Musis presenteert Luxor Live een aantal shows onder de noemer Zachte Nachten in Luxor Live.

De singer-songwriter Stephanie Struijk, eerder bekend onder de naam Stevie Ann heeft een nieuw album gemaakt. Ze schreef de tekst en muziek samen met Daniël Lohues tijdens een twee weken durende roadtrip door de Verenigde Staten.

Niks stond vast tijdens deze reis, behalve dan dat Stephanie op een bepaalde datum in Minnesota moest zijn voor een optreden. Daar tussenin was er tijd om liedjes schrijven en te kijken wat er voorbij kwam. Nieuwe maan gaat over met een schone lei beginnen en wat voor verrassingen daar uit kunnen komen. ‘Het is geen afval en toch moest ik het kwijt, ergens langs de snelweg.’ is een regel uit het liedje ‘Ergens langs de snelweg’ wat typerend is voor hoe Stephanie dicht bij de kern van haarzelf en muziek maken weet te komen. Je overgeven aan de kracht die de sterren en planeten blijkbaar op je hebben, meegaan met de deining van de natuur, maar daarin dan je eigen weg vinden. Dat is wat de 29-jarige singer-songwriter voor ogen heeft.

Stephanie bracht tot nu toe vier studio-albums uit. Haar debuutalbum Away From Here kwam uit toen ze 19 jaar was en werd bekroond met de gouden status voor meer dan 50.000 verkochte albums. Ze ontving voor haar werk een Zilveren Harp en speelde op festivals als Pinkpop en Concert at SEA. De afgelopen jaren woonde en werkte Stephanie als singer-songwriter in Los Angeles.

Deze show is seated; wat betekent dat u zittend van Stephanie Struijk kunt genieten.

Bij aankoop van drie of meer Zachte Nachten concerten geldt een actieprijs van maar € 14,- per concert.

15.10 Theo Nijland
16.11 Stephanie Struijk
03.03 Maaike Ouboter
22.04 Alex Roeka
09.05 Daniël Lohues

U kunt de kaarten met dit voordeel alleen bestellen op de website van Musis via onderstaande link.

BESTEL