MENU SLUIT
wo 06.12.2017
The king of country noir

Jim White

De Amerikaanse singer-songwriter Jim White is een gerespecteerde naam in de hedendaagse alternatieve country- en rootsmuziekscene. Deze ‘The king of country noir’, zoals White ook wel wordt genoemd, maakt dromerige donkere muziek waarin country, gospel, folk, bluegrass en rock voorbij komen. Zijn muziek is verhalend en rauw en vertelt over de cultuur van het zuiden van de Verenigde Staten. White werkte voor zijn platen reeds samen met ronkende namen als Joe Henry, Bill Frisell.

White brak in 2003 door met de over hem gemaakte roadmovie “Searching for the Wrong Eyed Jesus”. In de film wordt hij gevolgd op zijn tochten door de Southern States, waar hij muzikale kompanen ontmoet als 16 Horsepower, the Handsome Family en Johnny Dowd, die eveneens als White geïnspireerd zijn door de cultuur van het zuiden.

Het optreden van Jim White in Luxor Live is een solo-optreden.

Americana Actie

Deze show maakt deel uit van de Americana actie. Vorige keer was deze actie een groot succes en daarom bieden wij opnieuw een voordelige bundel aan met acts waarvan wij vinden dat u ze moet gaan zien.

05.10 Jeffrey Halford & the Healers + Mark Olson (Jayhawks) & Ingunn Ringvold
22.10 Levi Parham
29.10 Naomi Wachira + Dieter van der Westen
06.12 Jim White

Voor deze vier shows betaalt u in de bundel maar € 28,00 in plaats van € 39,50. Voor deze vier shows betaalt u in de bundel maar € 28,00 in plaats van € 39,50. Tot en met 22 oktober is deze actie voordeliger dan het kopen van de lossen tickets. Om deze bundel te bestellen kunt u een mail sturen naar info@luxorlive.nl.

Als u al één of meerdere tickets in uw bezit heeft en toch gebruik wilt maken van deze actie is dat natuurlijk mogelijk. Neemt u daarvoor aub contact met ons op via info@luxorlive.nl