MENU SLUIT
do 19.10
Avantgarde pop

Jo Goes Hunting

De expressieve, kleurrijke avantgardistische pop van Jo Goes Hunting kenmerkt zich door zowel fraaie, gelaagde harmonieën als grillige, dwarse omwentelingen. Het sleutelfiguur in de band is songwriter, multi-instrumentalist en producer Jimmi Jo Hueting.

Jo Goes Hunting begon aanvankelijk als een introspectief zolderproject van de Rotterdamse alleskunner, maar ontpopte zich tot een spetterende, inventieve liveband. Debuutalbum Come, Future is een gedurfde, panoramische verkenningstocht vol vindingrijke ideeën en exotische geluiden, waarbij soundscapes, veldopnames, beats en samples een weerspiegeling vormen van bepaalde gemoedstoestanden en herinneringen. Gewapend met drums, gitaren, drumcomputers, banjo’s, analoge synths en minimale percussie schildert Hueting als een soort hedendaagse Brian Wilson met allerlei stijlen en klankkleuren. Vergelijkbaar met het oudere Animal Collective-werk, Ariel Pink’s Haunted Graffiti en The Flaming Lips’ epos Yoshimi Battles The Pink Robots.

Speciaal voor indie liefhebbers hebben we vier lekker gevarieerde bovenzaal shows in de aanbieding voor een extra aantrekkelijk prijsje!

27 september – Máni Orrason
19 oktober – Jo Goes Hunting
3 november – Dangers of the Sea
9 november – Mooon

Voor deze vier shows betaalt u in de bundel maar € 25,00 in plaats van € 37,00. De bundel kunt u HIER bestellen.
Als u al één of meerdere tickets in uw bezit heeft en toch gebruik wilt maken van deze actie is dat natuurlijk mogelijk. Neemt u daarvoor aub contact met ons op via info@luxorlive.nl