MENU SLUIT
wo 27.09.2017
Supergetalenteerde IJslandse singer-songwriter

Máni Orrason + Bjarke Ramsing

Máni Orrason is net 19 jaar geworden, maar heeft al een hoop ervaring als singer-songwriter. Máni groeide deels op in IJsland en deels in Spanje. Zijn eerste instrument was de tuba, maar die ruilde hij na het zien van live-opnames van The Beatles snel in voor de gitaar en sinds zijn twaalfde schrijft hij eigen nummers. Hij nam zijn eerste album zelf thuis op, waarbij hij alle instrumenten bespeelde en bracht dit in april 2015 uit op 17-jarige leeftijd. Zijn single ‘Fed All My Days’ werd meteen een nummer één hit. In het najaar van 2016 verscheen zijn nieuwe EP ‘Wake Me Up’.

Met ogenschijnlijk veel gemak schrijft hij warme en folky popsongs die hij op het podium ook nog eens zeer natuurlijk overbrengt. De supergetalenteerde Máni staat op het punt om door te breken en ook Nederland is nu aan de beurt!

Bjarke Ramsing

Bjarke Ramsing is een Deense muzikant die momenteel veelal vanuit Nederland opereert. In zijn geboorteland kwam hij in aanraking met roots, blues en folk; stijlen die je terughoort in de bezielende muziek die hij maakt. Met zijn akoestische gitaar speelt Bjarke bloedmooie liedjes die je grijpen en niet meer los laten. Hij is ook te bewonderen op de Popronde en Arnhemmers kunnen hem al kennen van bijvoorbeeld het Hoogte80 festival.

Speciaal voor indie liefhebbers hebben we vier lekker gevarieerde bovenzaal shows in de aanbieding voor een extra aantrekkelijk prijsje!

27 september – Máni Orrason
19 oktober – Jo Goes Hunting
3 november – Dangers of the Sea
9 november – Mooon

Voor deze vier shows betaalt u in de bundel maar € 25,00 in plaats van € 37,00. De bundel kunt u HIER bestellen.
Als u al één of meerdere tickets in uw bezit heeft en toch gebruik wilt maken van deze actie is dat natuurlijk mogelijk. Neemt u daarvoor aub contact met ons op via info@luxorlive.nl