MENU SLUIT

Verhuur

Luxor Live biedt een moderne, culturele en monumentale locatie voor uw evenement. In de grote zaal, uniek in Nederland qua inrichting en uitstraling, bieden wij met een adembenemend plafond met honderden LED-lichten een unieke ambiance. Lees meer over de bijzondere geschiedenis van ons pand.

Luxor Live is gevestigd in een monumentaal pand uit 1915 en ligt midden in het centrum van Arnhem. Uitgebreide parkeergelegenheid, fietsenstalling en het centraal station zijn met vijf minuten lopen te bereiken. Luxor Live heeft een grote zaal (max. 700 personen staand publiek) en een kleine zaal (max. 200 personen staand publiek). Beide zalen zijn voorzien van een hoogwaardig professioneel geluids- en lichtsysteem en LCD-schermen. Uiteraard zijn er goede facilitaire voorzieningen, garderobe, kleedkamers en kantoren. Daarnaast kunnen wij elk evenement voorzien van professionele horeca en catering.

Voor een virtuele tour kunt u terecht op Google Maps.

Grote zaal
De grote zaal met het karakteristieke plafond met LED-licht is hét beeldmerk van Luxor Live. De zaal leent zich vooral voor (pop)concerten. Er zijn verschillende publieksopstellingen mogelijk. Door met (stoel)opstellingen te spelen kan er meer of minder intimiteit worden gecreëerd. De capaciteit is afhankelijk van de zaalopstelling, van 250 zittende bezoekers tot maximaal 700 personen staand publiek.

De grote zaal beschikt ook over een balkon dat een bijzonder uitzicht biedt op de zaal. Voor een borrel of ontvangst kan deze apart worden gehuurd. De capaciteit ligt op 100 tot 150 personen.

Kleine zaal
In 2014 is de kleine zaal compleet verbouwd en deze zaal voldoet nu helemaal aan de eisen van deze tijd. De functie van deze zaal is met name gericht op het bieden van een podium voor kleinschalige activiteiten. Er zijn in deze zaal naast muziek ook nog beperkte mogelijkheden voor andere podiumkunsten. Maar ook voor lezingen, debatten of borrels is deze ruimte uitermate geschikt.

Ook deze zaal biedt alle technische mogelijkheden, naast uiteraard een goede horecavoorziening en keuken. Er is ruimte voor maximaal 200 personen, staand.

Voor meer informatie over verhuur kunt u mailen of bellen met 026-3511 660.