MENU SLUIT
06.12.2023

1 Dag Gratis Luxor Live

Tijdens de coronatijd bedachten we bij Luxor Live manieren om Gelderse artiesten te helpen in combinatie met onze, op dat moment leegstaande grote zaal. Het idee waarbij acts één dag de sleutel van ons poppodium kregen om aan hun muziek te kunnen blijven werken, was een groot succes en krijgt nu voor de tweede maal een vervolg!

Opnieuw geeft Luxor Live in samenwerking met Poppunt Gelderland en ditmaal via muziekplatform Sonar, in januari drie artiesten de kans om op een volwaardig podium aan hun act te werken. Kom jij uit Gelderland, maak je muziek op welke manier dan ook en kun jij niet wachten om een dag volledig je gang te gaan in dit Arnhemse poppodium? Laat dan van je horen! Alle genres en niveaus zijn welkom.

Wat gaat er gebeuren?

De zaal, professionals en techniek van Luxor Live staan één dag volledig tot je beschikking. Je kunt die dag bijvoorbeeld werken aan een podiumrepetitie, je licht- en stageplan, video-opnames of misschien heb je wel een heel ander origineel idee! Niets is te gek of te saai, zolang je maar goed uitlegt waarom dit zinnig is voor jouw act.

Wanneer?

Je hebt de keuze uit meerdere data: 16 januari, 17 januari, 23 januari, 24 januari, 30 januari of 31 januari 2024. Via onze Pitch op de website van Sonar, kun je jouw act inschrijven, jouw plan aanmelden en daarbij aangeven wanneer je kunt.

Wat moet je doen?

Schrijf je HIER in vóór 21 december met een kort en haalbaar plan! Houd daarbij in je achterhoofd dat het plan te realiseren moet zijn binnen één dag. De drie beste of origineelste plannen worden uitgenodigd.

Vragen? Neem contact op marijn@luxorlive.nl.

Is dit alles?