MENU SLUIT
12.09.2018

Jaarlijks verjaardagsfeest Luxor Love

Door het succes van het verjaardagsfestival 10 jaar Luxor Love hebben we besloten om jaarlijks onze verjaardag te vieren. We hebben verspreid over 26 uur 1482 festivalgangers mogen verwelkomen, waaronder 61 honden bij de Natte Neuzendisco en 190 gedetineerden in de penitentiaire inrichting Arnhem-Zuid. Na deze culturele uitputtingsslag is er onmiddellijk besloten om dit festijn jaarlijks te herhalen.

11 uur voor 11 jaar

Het volgende verjaardagsfestival 11 jaar Luxor Love staat gepland op zaterdag 7 september 2019 en duurt volgend jaar geen 26 uur, maar 11 uur. De bezoekers kwamen afgelopen zaterdag vooral na etenstijd. Hier hebben we van geleerd, dus we starten het festival van 2019  in de avond.

De cijfers van 10 jaar Luxor Love

Cultzanger Tony Banks vestigde het wereldrecord ‘Happy Birthday’, maar liefst 10 uur zong hij het lied voor het pand van Luxor Live. Gerda Grutjes uit Duiven vierde haar 46e verjaardag in de Luxor Live kelder en kreeg drie cadeaus: een grasmaaier, een leverworst en een burkini. De oudste bezoeker van het Heidevolk seniorenconcert op zondagmiddag was 91 jaar. Er werd 1224 liter bier gedronken en er werden 361 stukjes taart gegeten. 190 gedetineerden genoten van drie concerten van Donnerwetter en vier gedetineerden speelden mee. 61 honden dansten op hondenhits door dj Mike Costez, waaronder ‘I wanna be your dog’ van The Stooges tijdens de ‘Natte Neuzendisco’.

Toegangskaarten voor het verjaardagsfestival 11 jaar Luxor Love zijn net als bij afgelopen editie uitsluitend verkrijgbaar aan de dagkassa op 7 september en kosten 11 euro.

Is dit alles?