MENU SLUIT
06.01.2016

The Cool Quest komt met nieuwe muziek, bandlid en tour

2015 was het jaar van The Cool Quest. Na een succesvolle start op Noorderslag volgden 120 shows in binnen- en buitenland, de titel 3FM Serious Talent, 4 optredens bij De Wereld Draait Door en een Radio 6 Award voor ‘Beste Groep’. De Funky Hip Hop band is dus zeker geen onbekende meer in het muzikale landschap. In 2016 is het tijd voor een nieuwe stap.

Nieuwe sound

Dit jaar komen ze terug met een nieuw album, bandlid en tour. De aftrap? In Luxor Live. Uiteraard kan je deze avond meespringen op het nummer Shine, verder komen ze bijna enkel met nieuw werk. En dus die nieuwe bandlid, Vadim Neef. Deze bevriende gitarist neemt een boel spelplezier met zich mee. Muzikaal gezien brengt hij een opener, vrijere en toegankelijkere sound. Benieuwd? Check dit filmpje.

Nieuwe tour

Met een compleet nieuwe show en vernieuwde sound begint The Cool Quest het nieuwe jaar met een tour. Ze trappen 22/01 af in Luxor Live. Greep jij naast de pot, afgelopen najaar bij het uitverkochte optreden in de bovenzaal? En wil je de eerste zijn die hun nieuwe sound checkt? Koop dan hier je ticket.

Is dit alles?