MENU SLUIT
09.03.2016

Luxor Night Live <3 Free Your Mind Festival

‘Free Your Mind’ op het gigantische strand, aan de oevers van de Rijn, tussen de twee bruggen ingeklemd. Op 4 juni vindt wederom op de Stadsblokken één van de eerste en meest gerenommeerde dancefestival van Nederland plaats. Dit jaar wordt één van de zes podia gehost door Luxor Night Live.

Line-up Free Your Mind

Free Your Mind viert haar dertiende verjaardag met een killer line-up die duizenden underground-, techno- en houseliefhebbers niet zal teleurstellen. Op zes podia wordt plaats gemaakt voor meer dan veertig dj’s. Dubfire, Jamie Jones, Ricardo Villalobos, De Sluwe Vos, Seth Troxler en The Martinez Brothers zijn slechts enkele namen die op de poster prijken. Daarnaast is er een scala aan activiteiten, bars en food trucks. Bekijk hier de line-up.

Hosted by Luxor Night Live

Dit jaar host Luxor Night Live een podium. Van opkomend talent tot grootheid, Luxor Night Live staat bekend om het neerzetten van house en techno zwaargewichten. Niet alleen binnen de eigen muren, maar ook daarbuiten met hostings en speciale projecten. Het programma wordt volgende week bekendgemaakt. Hou hiervoor de Facebook pagina in de gaten! Dat de oren verwent worden en de voeten gesloopt is één ding dat al met zekerheid gesteld mag worden. We zien jullie graag in Arnhem op 4 juni 2016!

>> BESTEL TICKETS <<

Is dit alles?