MENU SLUIT
04.01.2017

Najib Amhali eerst naar Luxor Live, daarna naar de Kuip

Al een tijd lang staat bij ons de show van Najib Amhali met zijn band Plus SupportAct op het programma. De show stond oorspronkelijk gepland op 29 juni maar is verplaatst naar 15 mei.

Niet zo gek overigens dat Najib de show op de 29ste even verstek wilde laten gaan; 2 dagen later staat hij samen met Jandino Asporaat voor een comedy show in de Kuip. Niet eerder traden comedians op in een voetbalstadion in Nederland. Comedy & Concert belooft een uitgebreid programma met naast cabaret ook muzikanten, dansers, gastoptredens en vuurwerk.

Afgelopen week werd bekend dat Najib Amhali al zijn optredens voor zijn komende theatertour (N)ergens Goed Voor heeft geannuleerd. Omdat ook al een aantal van zijn concertshows niet doorgaan lijkt het er op dat de show van Najib in Luxor Live redelijk exclusief aan het worden is!

De show in Luxor Live is een optreden van een band met Najib Amhali. “Wij gaan met de band een club tour doen, versterkt door twee geweldige achtergrond zangeressen ‘Zosja El Rhazi’ en ‘Irma van Pamelen’. We brengen anderhalf uur muziek spektakel on stage. Nederlands talig, pop, rock, dance, reggae, hiphop en ik kruip achter de percussie set. Iets wat ik al jaren wil doen, ga ik nu ook echt doen: in het kleine club circuit van Nederland muziek maken”, aldus de cabaretier.

BESTEL TICKETS

Is dit alles?