MENU SLUIT
15.12.2014

2015 knallend van start!

2015 zal knallend van start gaan! Theracords en MBFH hebben de handen in een geslagen om deze onvergetelijke avond op te zetten. Op 3 januari zal DJ Thera zijn Training Sessions album tour voorzetten in Luxor live. Het zal een feest vol diversiteit en snoeiharde kicks worden.

Voor de standaard hardstyle recepten bezoek je niet de Theracords keuken van chef DJ Thera. Waar de laatste jaren de hardstyle in verschillende hokjes werd verdeeld trok Pieter Heijnen, beter bekend als DJ Thera zijn eigen plan. Maak wat je cool vindt is het motto van het label en dit lijkt de laatste jaren zijn vruchten af te werpen. Zijn label staat namelijk garant voor een nieuwe, maar vooral frisse wind in de hardstyle wereld.

Ter ere van het debuut album ‘Training Sessions’ doet DJ Thera Luxor Live aan als onderdeel van zijn tour. Dat doet hij natuurlijk niet alleen:

Line-up:
DJ Thera
B-Front
Prefix & Density
Wavolizer
Jason Payne
Matt Fasten
MC The Gambler

Dj Thera’s Training Sessions is op 3 januari het eerste feest van 2015 in Luxor Live. Zet de datum snel in je agenda: Dit feest wil je niet missen!

Is dit alles?