MENU SLUIT
14.07.2014

3 jaar Dagschotel met housedinosaurussen

Op 6 september viert Dagschotel haar verjaardagsfeestje groots in Luxor Live, met op het menu het beste van 3 jaar Dagschotel! Mocht je misschien denken aan een 3- gangenmenu? Het wordt meer dan dat! De tafel is voor je gedekt met een guitige mix van obscure wave tot dubieuze K-pop, van gladde discoplaten tot en met snoeiharde raveklappers en als je maag dan nog niet vol zit, eet je buikje rond met de verantwoorde hiphop- platen en foute r&b glijers!  Het hoofdgerecht wordt geserveerd door (Chicago) housedinosaurussen en rave legendes Fierce Ruling Diva (aka Flamman & Abraxas).
 

Fierce Ruling Diva is het best bekend van de oldskool megaklapper Rubb It In. Sinds de jaren 90 zijn ze bezig met produceren van housemuziek. Zij zijn degene die Nederland op de dance kaart hebben gezet. Ken je de Party Animals nog? Flamman & Abraxas waren de bedenkers!  Vele classics van Fierce Ruling Diva komen van hun label Lower East Side Records maar zijn buiten Nederland vaak uitgebracht op het Britse label React.
 

Thump had een interview met deze twee heren en zetten acht bijzondere platen uit hun tijd voor je op een rijtje. Inclusief een mooi verhaaltje!  Enfin. Dit wordt smikkelen, dit wordt cool, dit wordt waanzinnig- om je vingers bij af te likken; housedinosaurussen op je bordje, smakelijk! 

 

Je 3 jaar Dagschotel tickets scoor je hier

 

Tot 6 september!

Facebook Event

Is dit alles?