MENU SLUIT
01.05.2013

3 topbands voor weinig! Traumahelikopter, Bullerslug en John Coffey!

Luxor Live en Willemeen presenteren John Coffey, Bullerslug en Traumahelikopter.

Bullerslug is op z’n eigen manier een veteranenband, bestaande uit muzikanten en randdebielen van bands als Aux Raus, Elle Bandita, Devil’s Blood, Malkovich, Houses en Carceri. De bandleden kennen het klappen van de zweep, de nachten vol drank, hard geworden kadetjes met goedkope kaas en zwetende pubers in jeugdsozen van Roggel tot Sexbierum.

 

Is Traumahelikopter almachtig? Ja! Vertelt Traumahelikopter de waarheid?  Ja, dat doet Traumahelikopter. Doet de waarheid  pijn? Die van Traumahelikopter doet pijn ja. Moeten wij onze stoutste schoentjes aantrekken om dit optreden bij te wonen? Ja fijne fluiters,  dat moet, het is namelijk keihard! De mannen knallen een mix van rock’n roll, obscure country, punk, grunge en garage waar de honden geen brood van lusten. Traumahelikopter is een driekoppig sloopbedrijf met  de verre gaande ambitie alles en iedereen te bekeren tot dit donkere geloof. Praise the lord! Traumahelikopter that is!

 

Is inderdaad die uit de kluitengewassen zwarte man uit The Green mile. Wij hebben het hier echter over de band John Coffey. Deze vijf Utrechters maken u helemaal kapot! Ze zijn onze punk-rock hoop in angstige tijden. Tijdens Eurosonic wisten ze al menigeen tot headbangen te bewegen en ook de Luxor zal een grote ja knikkende beweging worden. Verwacht veel geschreeuw van zowel band als gitaar. John Coffey voor uw dagelijkse dosis gehoorschade!

 

Is dit alles?