MENU SLUIT
01.03.2017

4 americana shows voor maar 25 euro

Luxor Live heeft speciaal voor de americana liefhebbers een aantrekkelijke actie bedacht. Voor maar 25 euro (in plaats van 43 euro) kan je naar 4 prachtige concerten; elk met hun eigen charme.

Op 9 maart is Courtney Marie Andrews te bewonderen, wier begin dit jaar verschenen Honest Live door kenners is getipt als een van de beste albums van het jaar.

American Aquarium en Tim Easton komen 17 maart langs voor een dubbelconcert. De alt-country van American Aquarium staat garant voor opwindende plattelands romantiek. Voorprogramma Easton is een singer-songwriter par excellence; favoriet bij de kenners.

Bijzonder is ook de Parijzenaar Baptiste W. Hamon, een fervent bewonderaar van Townes Van Zandt, en dat is te horen op het in Nashville opgenomen L’Insouciance. Franstalige americana dus op 23 april.

De mooie reeks wordt op 12 mei afgesloten met opnieuw een dubbelconcert van Anna Tivel & Jeffrey Martin. Reken op prachtige samenzang.

BESTEL COMBITICKET

Heeft u al een ticket of tickets voor 1 van de concerten en wilt u graag meedoen met deze actie? Dat kan! Mail daarvoor naar info@luxorlive.nl

Is dit alles?