MENU SLUIT
15.03.2017

4 Blues shows voor maar 35 euro

Aangezien we zoveel vette blues shows hebben staan in Luxor Live, vonden wij het een goed idee om een bundel voor jullie samen te stellen. Je betaalt maar 35 euro in plaats van 67 euro. Zeker de moeite waard dus!

Op 12 april hebben we Dana Fuchs staan, deze pittige dame komt met rauwe blues vergelijkbaar met Janis Joplin.

De Arnhemse Blues Night , op 21 april is alweer de vierde editie van deze toffe avond, en ook dit keer hebben we wat leuke namen op stage staan, namelijk Band of Friends, Ralph de Jongh en Boogie Beats.

De volgende in de lijst is niemand minder dan Joanne Shaw Taylor, deze 30 jarige bluesgitariste is in eigen land al een superster en werkte samen met niemand minder dan Joe Bonamassa. en nu komt ze met haar Europese tour genaamd Wild naar Luxor Live.

En last but not least King of the world, een zeer bekende band in de Nederlandse Blues scene. Zij brachten in oktober vorig jaar hun vierde album uit genaamd Cincinnatie, dus je kan hier ook zeker wat nummers van verwachten.

BESTEL COMBITICKETS

 

Heeft u al een ticket of tickets voor 1 van de concerten en wilt u graag meedoen met deze actie? Dat kan! Mail daarvoor naar info@luxorlive.nl

Is dit alles?