MENU SLUIT
21.07.2015

4 jaar Dagschotel presenteert Le Le & meer

Le Le is hét resultaat van een knotsgek trio bestaande uit rapper Faberyayo (Jeugd van Tegenwoordig), beatsmaker Rimmer London & illustrator Piet Parra. Ze zijn onder andere bekend van hun culthit Skinny Jeans en albums als Marble (2009) en Party Time (2012). Le Le is een live-act waar je figuurlijk bij stilstaat en letterlijk heerlijk uit je plaat gaat.

In het verleden mixten zij teksten met Duits, Engels, Nederlands en Frans, maar dit bracht toch enig verwarring te weeg dus zijn zij geswitcht naar Engelstalig. Dat blijkt ook wel op hun nieuwe EP genaamd De 3 die tevens een sterke indicatie geeft welke kant het nieuwe Le Le album Flapped Sadly in Our Faces opgaat! Verwacht een wat meer diepere, psychedelische house plaat. Hij schijnt al helemaal af te zijn dus het wachten kan nooit lang meer duren!

Daarnaast hebben zij ook het allereerste Instagram album ooit gemaakt met negen nummers van 15 seconden. Le Mikro Collection zijn loopjes versterkt met illustraties van Piet Parra.

Vrijdag 3 juli was Le Le te zien op Pitch Festival op de Westergas in Amsterdam, maar waar deze hele intro omgaat is natuurlijk het 4 jarig bestaan van Dagschotel op 19 september met Le Le & meer. Hun nieuwe album zal als een rode draad door hun optreden lopen! Meer info over deze knotsgekke Dagschotel editie vind je in het event!

De eerste 50 tickets zijn First Taste tickets die je voor slechts €6,- kunt bestellen.
**De kaartverkoop start op 23 juli om 10:00 uur**

 

Is dit alles?