MENU SLUIT
26.09.2022

7 Acts krijgen een bijdrage uit Music Support Gelderland

De vierde ronde van Music Support Gelderland zit er op! Uit ruim 30 aanvragen heeft de beoordelingscommissie zeven plannen geselecteerd van artiesten die de komende tijd met deze bijdrage écht een stap kunnen maken in hun muzikale carrière. Ook dit keer zie je uit Arnhem komende acts en acts die je al eerder op het podium in Luxor Live zag staan.

Toekenningen vierde ronde

Deze Gelderse acts krijgen een bijdrage voor hun plan: Emma Luca (moderne discopop, Doetinchem), Leechfeast (doommetal, Nijmegen), The Stone Souls (americanarock, Zevenaar), Bumble B. Boy (artrock, Nijmegen), Jade Doe (indie-r&b, Arnhem), Sidney Shane (hiphop, Arnhem), Hey Team (indierock, Nijmegen). Meer over de plannen van deze artiesten lees je op de website van Poppunt Gelderland.

Music Service Gelderland

Music Support Gelderland is een initiatief van Poppunt Gelderland en het Cultuurfonds Gelderland. In 2022 is er €36.000 beschikbaar en zijn er 6 rondes waarin je als artiest een bijdrage van maximaal €1000 aan kunt vragen. Het aantal toekenningen per ronde is beperkt, daarom geeft de commissie iedere aanvrager gerichte tips en feedback aan de hand van de ingestuurde ideeën. Zo kun je vaak alsnog vooruit met je plannen. De eerstvolgende deadline is op 11 oktober. Heb je vragen? Check de pagina over Music Support Gelderland op de website van Poppunt Gelderland

Is dit alles?