MENU SLUIT
10.11.2011

8Bahn en Luxor Live geven je warmte tijdens de koude winterdagen!

8Bahn en Luxor Live geven je warmte tijdens de koude winterdagen!

Velen zullen zich de bizarre nacht van 4 december 2010 herinneren. Een flink pak sneeuw en de ijzige kou teisterden Nederland terwijl 8Bahn de deuren van Luxor Live opende voor een gevarieerde avond dance! Gewapend met glühwein en een mini DJ set voor de deuren van Luxor Live hoopte 8Bahn op alsnog een volle bak. De verwachtingen werden overtroffen, en hoe?! In navolging van deze geweldige avond wil 8Bahn jullie gaarne belonen met een warme winter special op 03.12.2011.

 

Vorig seizoen experimenteerde 8Bahn met een serie dinnershows; voorafgaand aan een 8Bahn avond een drie gangen menu, gepresenteerd door topkok Armin Pillen. De dinnershow groeide uit tot een ware happening, waarvan de kaarten elke keer in 1 dag waren uitverkocht. Dit succes zet 8Bahn voort op 3 december 2011.

 

De decembereditie van 8Bahn staat in het teken van “Future”. Vooruitstrevende elektronische klanken in een breed programma. Zo heeft 8Bahn Brian Sanhaji (CLR) gestrikt voor een heftige techno set in digitaal jasje, staat 8Bahn All Star Einzel met 2 meter breed aan gear voor jullie neus en opent de Noor Terje Bakke met verfijnde disco en house. Naast het muzikale programma neemt 8Bahn jullie ook mee in een visuele beleving, welke zonder meer als toekomstbeeld mag worden gezien: Luxor Live wordt van binnen en buiten visueel belicht middels het fenomeen 3D videomapping. De Hightech Nomads, ook uit Noorwegen, zullen zich aan dit experiment wagen.

 

De 8Bahn dinnershow gaat geheel mee in het thema. Onze topkoks zetten in op een drie gangen Future Food show. Tickets zijn nog beschikbaar, zolang er geen bericht op www.8bahn.nlstaat. Voor slechts 15 euro (incl. drinks) ben je getuige van een smakelijk future spektakel. Inschrijven voor de 8Bahn dinnershow kan door een mail te sturen naar armin@8bahn.nl.

 

In de bovenzaal een pracht van een contrast, want direct na de dinnershow, speelt de Nederlandse band GRAM. GRAM heeft onlangs haar tweede album “Play me” uitgebracht en doet Luxor Live eer aan door haar cd te presenteren op 3 december. GRAM heeft een eigenzinnige “indie sound”, welke met open armen ontvangen is door Kyteman en Lucky Fonz III. Beide hebben een bijdrage geleverd aan het “Play me” album. Mocht je geen tickets hebben bemachtigd voor de dinnershow, kun je alsnog wel naar het warme optreden van GRAM. Entree voor dit intieme concert is er niet, Luxor Live presenteert GRAM gratis!

 

De “warme wintereditie” van 8Bahn maakt onderdeel uit van de “Warme Winterweken”.

Op www.uitinarnhem.com vind je nog veel meer warme winter specials!

Tot 8Bahn!

 www.8bahn.nl
 
www.gramgramgram.com
 
www.hightechnomads.org
 

Is dit alles?