MENU SLUIT
25.07.2015

Agalloch en Aurora komen er aan!

Voor de black metal liefhebbers hebben wij twee leuke shows in het vooruitzicht! De Amerikaanse black metalband Agalloch doet hun enige show hier in Nederland,en Aurora Infernalis komt dit jaar met een tweedaags festival!

De passe-partout kaarten van Aurora Infernalis zijn vandaag in de voorverkoop gegaan! Voor slechts €50,- ben je aanwezig op 23 en 24 oktober bij het grootste indoor black metal festival van Europa op een hele bijzondere locatie! De bands die nu al bekend zijn gemaakt zijn o Arcturus, Altar of Plagues, Ofermod, Misþyrming en Acherontas. Meer info over het festival en de line-up volgt snel.

Wat Agalloch betreft, de tweede show in ons nieuwe seizoen beginnen we gelijk maar met een portie black metal. Een show waar veel aandacht aan wordt besteed om zowel muzikaal als sfeer boven een gemiddelde metal show uit te stijgen. Wij voelen ons ook zeer vereerd dat wij als poppodium de enige show in Nederland mogen presenteren!

Voor de diehard fans van Agalloch… Hun webshop sluit een dezer dagen en zal pas weer open gaan in september. Dus voor merchandise en platen kan je nu nog terecht op de Agalloch-store.

 

Is dit alles?