MENU SLUIT
12.11.2014

Altoooooh! & Clan of Xymox in Luxor Live!

Op zaterdag 22 november slaan deejays Theleonking en -X-X-X- hun handen en hun muziekcollectie ineen voor een avondje swingen en springen op de alternatieve muziek van de jaren 80 en 90. Dit keer hebben ze een heel bijzonder voorprogramma in de vorm van een optreden van Clan of Xymox.

Deze band was in de jaren '80 een van de belangrijkste vertegenwoordigers van de darkwave scene. Sinds hun eerste album in 1984 "Subsequent Pleasures", dat ondertussen een waar collecters item is geworden, heeft de band al 14 albums uitgebracht en vele videoregistraties gemaakt. Op Valentijnsdag in 2014 kwam het nieuwe album genaamd Matters of Mind, Body and Soul wereldwijd uit. Een plaat bomvol sfeer en melancholie.
 

Alternatief en toch herkenbaar

Altooooooh! Is de leukste, alternatieve dansavond van Arnhem! Met vette beats, gruizige gitaren, dodelijke synthpop, hoppende Britpop en wat al niet meer. Soms op het randje, soms er overheen. Zo kan er op deze avond ouderwets geswingd worden op dingen als The Cure, Beastie Boys, NIN, Chemical Brothers, The Smiths, Nirvana, The Stone Roses, Rammstein, Fugazi, Depeche Mode, Front 242, The Black Crowes, Public Enemy, Pixies, Madness, Faithless, Joy Division, Pearl Jam, Yazoo, Jamiroquai, REM, Primus, enzovoort, etcetera.

Kaarten voor Clan of Xymox kosten 15 euro. Deze kaarten zijn ook geldig voor Altoooooh! Wil je alleen naar Altoooooh? Dan ben je vanaf 23:00 uur welkom en kost een kaartje 6 euro.

Is dit alles?