MENU SLUIT
03.03.2014

Altoooooh! wegens groot succes verplaatst naar Grote zaal

De eerste editie van dit nieuwe 80’s en 90’s alternative feest was twee weken van tevoren al volledig uitverkocht. Dat het een goed feestje was werd duidelijk toen we de tweede editie op 12 april aankondigden. Nog voor maart waren we al door de kaarten heen. Om niet teveel mensen te moeten teleurstellen hebben we daarom besloten dit sympathieke feest naar de grote zaal te verplaatsen.

Terecht blijkt. De kaartverkoop blijft maar doordenderen en ook de grote zaal gaat Altoooooh zeker volkrijgen. De prijs blijft ondanks de verplaatsing natuurlijk staan op een vriendelijke zes euro. Voor dat geld draaien dj’s –X-X-X- en Theleonking de hele avond pareltjes uit hun muziekcollectie aan elkaar.

Altoooooh! Is alternatief maar toch herkenbaar. Dus geen Madonna of 2 Unlimited, maar muziek van The Cure tot Placebo, van Front 242 tot Underworld, van Smiths tot Blur, van R.E.M. tot Nirvana, van PIL tot Prodigy, van Depeche Mode tot Bjork, van Stone Roses tot Beastie Boys, van Clash tot Faith No More en nog veel meer van dattum.

Altoooooh! 80’s en 90’s Alternative
Zaterdag 12 April 2014
LuxorLive – Grote Zaal – Arnhem

Open: 22.00 – 03.00 hour
Entree: euro 6,- ( inclusief service kosten )
TICKETS

 

 

Is dit alles?