MENU SLUIT
05.09.2015

Americana actie met vierde kaartje naar keuze

Gretchen Peters draait al twee decennia mee en heeft het nodige bereikt in haar carrière! Zo won zij in 1995 de Country Music Association Song Of The Year Award met het nummer ‘Independence Day’. In dat zelfde jaar, met het zelfde nummer, en in 1996 met het prachtige ‘You Don’t Even Know Who I Am’ behaalde zij 2 nominaties voor een Grammy Award voor Best Country Song. 2003 was nog een spannend moment toen zij wederom genomineerd was voor een award, maar ditmaal voor een Golden Globe award.

Op 5 oktober 2014 was Gretchen Peters opgenomen in de Nashville Songwriters Hall Of Fame. In deze lijst staan namen als: Johnny Cash, Rodney Crowell, Don & Phil Everly, Woody Guthrie, Merle Haggard, Tom T. Hall, Harlan Howard, Kris Kristofferson, Dolly Parton, Jimmy Webb en Hank Williams om er maar een paar te noemen. Deze lijst omvat circa 192 artiesten die uit de plaats Nashville komen, om de muzikale eer van de stad hoog te houden.

21 oktober staat deze topartiest in onze prachtige locatie op te treden. Met een show waarbij u kunt zitten, genieten en bewonderen naar een hele bijzondere getalenteerde artiest met een prachtige stem!

Americana actie

In het najaar van 2015 zullen Luxor Live en Kroese maar liefst tien verschillende Americana-concerten in Luxor Live presenteren. Ter gelegenheid hiervan is er een speciale kortingsactie opgezet, waarbij bezoekers bij aankoop van drie van de tien concerten een vierde kaartje naar keuze gratis krijgen.

Als je gebruik wilt maken van de actie stuur dan een mailtje naar info@luxorlive.nl met als onderwerp Americana actie. Geef hierin aan naar welke concerten je wil gaan. Wij sturen je de rekening en de kaartjes per mail toe. Je kunt ook 3 kaartjes aan de balie kopen bij Kroese en ontvangt later het vierde kaartje naar keuze per mail.

Is dit alles?