MENU SLUIT
01.03.2017

Anna Rune in Stella by Starlight

Aanstaande zaterdag 4 maart komt Anna Rune komt een klein promotie concert verzorgen in Stella by Starlight om jullie alvast te teasen en pleasen voor haar grote concert in Luxor Live op zondag 26 maart. Ze start om 17:00 uur en het is gratis te bezoeken.

Singer/songwriter Anna Rune is geboren en opgegroeid in België, maar haar muzikale geboorte en vorming vonden toch echt plaats in Rotterdam. Rune volgde haar muzikale opleiding namelijk aan het vermaarde instituut Codarts in Rotterdam, een kweekschool voor supertalentvolle muzikanten. En daar hoort Anna Rune zeker bij!

Nederland leerde deze Vlaamse schone in 2015 kennen, toen ze de glorieuze winnaar werd van het tv-programma De Beste Singersongwriter van Nederland. Met haar prachtige pionaspel, haar zoetgevooisde stem en haar innemende persoonlijkheid maakte ze heel veel indruk. Anna Rune heeft het talent zeker van haar ouders, die allebei muzikant zijn. Maar volgens Anna heeft ze vooral heel veel te danken aan haar opleiding in Rotterdam: “Mijn idee over artiest zijn is daar veranderd. Als ik in België was gebleven, dan was ik nu waarschijnlijk een goede allround muzikant. Rotterdam heeft mij gedwongen om op zoek te gaan naar mijn eigenheid”, vertelde Anna Rune in een interview met het Algemeen Dagblad.

Haar carrière heeft inmiddels een flinke vlucht genomen. Ze stond al op Pinkpop en Sziget en was te zien in het voorprogramma van Blaudzun en Kensington. Ze bracht ook al twee EP’s uit en op haar twitteraccount heeft ze recent laten weten dat er nieuw werk aan zit te komen. Wij kunnen niet wachten op haar eerste volwaardige debuutalbum! Maar om alvast in de stemming te komen, kun je hieronder luisteren naar Anna Rune’s bekendste nummer That’s Life.

BESTEL TICKETS

Is dit alles?