MENU SLUIT
15.04.2015

Anthony B

De  Jamaicaanse zanger Anthony Keith Blair, aka Anthony B is één van de meest gerespecteerde én productieve reggaeartiesten van dit moment. Hij debuteerde in 1993 en had binnen 3 jaar grote hits op zijn naam staan, zoals “Fire Pon Rome”, “Raid Di Barn”, “Rumour”, “Repentance” en “Time”.

 

Inmiddels zijn we 28 albums verder,  waarbij grote namen als Wyclef Jeans, Snoop Dogg, Peter Tosch en Kymani Marley niet ontbreken en nog steeds is deze conscious rasta man niet uitgeproduceerd. Geïnspireerd door Marley, Tosh en Wailers en actief als lid is van de  Bobo Ashanti van de Rastafaribeweging, draagt Anthony B  overtuigende sociale- en politieke standpunten uit in zijn songs. Daardoor dragen zijn fans hem op handen, zijn charisma doet de rest. Het is niet voor niks dat hij bekend staat als “The Cool and Though Rastaman!”  

 

Niet alleen in Jamaica maar ook in Europa is deze topper regelmatig live op het podium te vinden; voor de echte reggaefan is hij het neusje van de zalm. Vol overtuiging knalt hij zijn strakke songs het publiek in en met zijn dynamische en energieke vibe weet hij binnen no time het publiek tot een swingende massa te kneden. Anthony B is meer dan zomaar een rastaman, Anthony B is the killer beast of the rasta!

 

BESTEL TICKETS

 

Is dit alles?