MENU SLUIT
01.09.2015

Argon maakt zich klaar voor ronde twee

De Amsterdammer Jordy Saämena aka GANZ is de headliner voor de volgende editie van ARGON op 26 september. De nog jonge elektronische producer stond onder andere al op ‘We Are Electric’, ‘Down The Rabbit Hole’ & ‘Woo Hah’. Hij is ook te zien op Pukkelpop waar hij vrijdag 21 augustus bij de Boiler Room stage staat te draaien. In het vooruitzicht heeft GANZ ook nog een USA tour in de planning staan waar hij onder andere in San Fransisco, Los Angeles en Miami moet optreden.

Wereldwijd gooide hij hoge ogen met remixen van internationale grootheden als A-TrakFlume en Odesza en 31 juli staat zijn nieuwe release ‘Cold Fire’ op het label ‘The Hard Headed’ op de planning wat uiteindelijk ook de aanleiding is voor zijn aankomende USA tour.

In 2012 begon hij een studie Electronic Music aan de conservatorium in Haarlem en daar werd hij verliefd op Bass! Vanaf dit moment onstond zijn alias GANZ en met een mix van hiphop, beats en elektronica met r&b, UK-bass en glamrock timmert deze jonge Amsterdammer flink aan de weg om een internationale gevestigde naam in de elektronische danswereld te bemachtigen.

Geïnspireerd door Rustie en Hudson Mohawke heeft GANZ al releases staan op lables als Terrorhythm Recordings, Bmkltsch Rcrds, Saturate Records & HW&W.

Op deze nu al geweldige avond staan er nog een aantal artiesten in de muzikale line-up om het tot een onvergetelijk avondje Bass te maken. De Amsterdammer BeauDamian (Doggtown), Joenis & Eycee (Night Shift crew Nijmegen) en ARGON residents Atlas Era staan die avond paraat om de tweede editie muzikaal te verpakken.

 

Is dit alles?