MENU SLUIT
14.08.2017

Baptiste W. Hamon op Park Open

Eerder waren we bij Luxor Live hartstikke trots dat de Franse singer-songwriter Baptiste W. Hamon zijn eerste officiële clubshow in Nederland in onze bovenzaal speelde. Sindsdien is zijn ster alleen maar rijzende, vind je lovende recensies op het net en was hij bijvoorbeeld te zien als muzikale gast bij de Avondetappe.

Voor iedereen die bij zijn show in Luxor Live was én voor iedereen die hem toen juist gemist heeft komt hij opnieuw naar Arnhem. Gewoon bij Park Open op de Ronde Weide! En dus nog gratis ook! Naast Baptiste kan je deze zondag (20 augustus) vanaf 14:00 uur komen genieten van Rogier Pelgrim en Dandelion.

Baptist W. Hamon

Americana chansons, zo zou je ze kunnen noemen, de liedjes die Baptiste W. Hamon maakt, een singer-songwriter uit Parijs met liedteksten in z’n moerstaal. Hij verenigt twee authentieke stijlen – Amerikaanse country en Franse volksmuziek – op een manier waarbij je bij beluistering jezelf zowel in de Southern United States als in Parijs waant. Hamon reisde af naar Nashville om z’n debuutplaat ‘L’insouciance’ op te nemen met producer Mark Nevers, die eerder werkte met Caitlin’ Rose, Vic Chestnutt en Bonnie Prince Billy.

Is dit alles?