MENU SLUIT
19.09.2012

Beat The System brengt Hardstyle naar Luxor!

Na het succes van Beat the Bridge kon een nieuw Hardstyle concept van MBFH niet lang op zich laten wachten. Waar het fundament voor Hardstyle in Luxor Live begin dit jaar al was gelegd met de Brennan Heart City2City World Tour, wordt deze unieke locatie nu omgevormd tot de thuisbasis van het nieuwe Hardstyle concept van MBFH: Beat the System!

Op zaterdag 22 september staat de eerste editie gepland, een editie die het uiterste van het vermogen van L
uxor Live zal vragen. Met een selectie van de beste artiesten is Beat the System klaar voor een complete nacht op volle sterkte! Namen als Zany, Psyko Punkz en Nitrouz (Aus) staan aan de basis van deze eerste editie van Beat the System.

 

De pioneer in de wereld van Hardstyle is de altijd ijzersterke Zany. Zijn er dagen of optredens waar je het niet van hem verwacht, hij weet keer op keer het publiek te verrassen. Zijn platenkeuze bevat altijd kwaliteit en hij is dan ook trots op het Fusion label welke hij tot een van de grootste en meeste gewilde labels van het land heeft gemaakt.

Het duo dat altijd wat extra aan hun sets en de Hardstyle weet toe te voegen zijn de Psyko Punkz. Dikke lyrics afgewisseld met een diepe kick: zij weten hoe ze een zaal gek moeten draaien! De heren genieten inmiddels internationale bekendheid en behoren tot de top van de Hardstyle. Ze zijn dan ook klaar om op Beat the System de regie volledig over te nemen!

Een van de zeer talentvolle nieuwkomers is Nitrouz uit Australië. Vele co-producties heeft hij op zijn naam staan met onder andere zijn landgenoten Code Black en de Toneshifterz. In Australië is na de invasie van Defqon het Hardstyle virus tot ongekende hoogte gestegen. Nitrouz staat te trappelen om op Beat the System iedereen te laten voelen wat ‘down under’ voor hem en Hardstyle betekent!

Speciaal voor Beat the System is Luxor Live tot 5 uur geopend. Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop voor € 16,- via www.luxorlive.nl of ga naar Kroese/ Waaghals in Arnhem.

Is dit alles?